知到智慧树《新思维大学英语混合式教学III》答案2025年版
第一章 单元测试
1、 问题:Winston Churchill and Abraham Lincoln are from similar family background.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【
错
】
2、 问题:According to text A, perseverance is the key to success.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【
对
】
3、 问题:Les Brown has a strong passion for being a D.J.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【
对
】
4、 问题:At night Les Brown would take a radio to bed so he could ___ his dream by listening to the local DJs.( )
选项:
A:indulged
B:indulge
C:spoil
D:realize
答案: 【
indulge
】
5、 问题:While hanging ___ with the station’s real DJs, Les taught himself their posture and hand movements on the control panel.( )
选项:
A:out
B:up
C:on
D:over
答案: 【
out
】
第二章 单元测试
1、 问题:There are usually five essential parts of a plot in a story: exposition, rising action, climax, falling action, and resolution.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【
对
】
2、 问题:Prior knowledge of the reader could help reason out the implications of the author.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【
对
】
3、 问题:In Text B, the great courage the mother demonstrated is out of her deep love for her daughter. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【
对
】
4、 问题:Then, with ___, I saw a thin arm waving weakly a few yards away.( )
选项:
A:clarify
B:clarity
C:classify
D:charity
答案: 【
clarity
】
5、 问题:Please analyze it ____ the principles discussed.( )
选项:
A:in the event of
B:in case of
C:in preparation for
D:in the light of
答案: 【
in the light of
】
第三章 单元测试
1、 问题:A biography is a narrative essay about another person’s life, which is frequently written in chronological order. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【
对
】
点击这里,查看后续答案①
点击这里,查看后续答案②(阿布查查更好用)
分类:
知到智慧树答案大全
点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案
